Verzending & Betaling

Wij hanteren een ‘vooraf betalen’ methode. U kunt bij het doorvoeren van de bestelling kiezen voor betaling via IDeal.

Momenteel zijn wij achter de schermen bezig om ook de betalingen vanuit het buitenland gemakkelijk en snel te laten verlopen. 

Besteld u vanuit het buitenland? Kies dan als betaalmethode ‘factuur’. Wij sturen u dan een factuur en na ontvangst van betaling gaan wij over tot het verzenden van uw bestelling.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Deze vindt u terug in de winkelwagen. 

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U ontvangt van ons een e-mail met een track & trace code zodat u uw pakket kunt volgen en, indien nodig, het bezorgmoment kunt aanpassen.